Sök
  • Urai Anuntasin

Vi frågade våra kandidater om deras bästa Helsingforsknep! Så här svarade Urai Anuntasin fil.drJag är öppen för nya intryck. Jag kan samarbeta med mänskor från olika länder och kulturer. Jag har förmånen att känna till platser var jag kan träffa och lära mig känna mänskor från flera olika länder. Luckan och Women´s cafe på fredagarna är förträffliga mötesplatser. Där kan man lära sig väldigt mycket nytt.


Jag coachar och ger kurser åt thailändare som vill ta hygienpass för att jobba i restaurantbranschen.


Jag är mycket glad över att vara i Helsingfors just nu!#เราจะจับมือไปด้วยกัน

#สำเร็จแล้วให้ได้แล้วแบ่งปัน

#UraiAnuntasin #sfprkp

#svenskakvinnoförbundetisörnäs

#kommunalval2021 #Helsingfors

#kuntavaalit2021 #Helsinki

#ThaiwomenNetworkInFinland

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla